Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πανελλαδική πορεία εναντια στην κρατική καταστολή

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

* Θα συμμετέχουν επίσης οι T.B.M.C & οι ΕΝ ΨΥΧΡΩ.
* Δεν θα συμμετέχουν οι Kill The Cat .

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Σχετικά με εμάς

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Είμαστε μια ομάδα ατόμων που γνωριστήκαμε μέσα από αγώνες κοινωνικούς, φοιτητικούς-μαθητικούς, εργασιακούς, πολιτικούς, που βλέπουμε να κλυδωνίζεται πια το καπιταλιστικό σύστημα ενώ πέφτουν οι μάσκες της Δημοκρατίας τους.
Η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος –που εκφράζεται με γενικευμένη επίθεση στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, με ανεργία, απολύσεις, φόρους, χαμηλά μεροκάματα, διάλυση ασφαλιστικών ταμείων, χαράτσια και καταστολή– δημιουργεί ευρύτερα την ανάγκη να βγούμε από την απάθεια. Καθημερινά βλέπουμε να δημιουργούνται σωματεία βάσης, συνελεύσεις γειτονιών, πολιτικές - κοινωνικές - εργασιακές καταλήψεις, αυτοδιαχειριζόμενοι κοινωνικοί χώροι και πάρκα. Έτσι νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα στέκι, ενεργώντας παράλληλα με αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην περιοχή μας. Ένα στέκι με κοινωνική απεύθυνση που θα βοηθήσει στη διάχυση του λόγου και των δράσεων.
Ένα στέκι που θα λειτουργεί με ανοιχτή τακτική συνέλευση, με θέματα που θα προτάσσουν την κοινωνικοποίηση του εγχειρήματος, η οποία θα αποφασίζει για τα μέλη που θα συγκροτούν τη διαχειριστική ομάδα του. Θα είναι ένας χώρος αδιαμεσολάβητος και αντιεμπορευματικός που θα μας αντιπροσωπεύει όλους, μακριά από κάθε είδους ρατσισμό - σεξισμό - εθνικισμό. Ένας χώρος που θα σταθεί ανοιχτός σε άτομα και συλλογικότητες χωρίς εξουσιαστική νοοτροπία και δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε απόπειρα κομματικής επιρροής και απόκτησης της κυριότητάς του.
Θα λειτουργούν βιβλιοθήκη και καφενείο, θα προβάλλονται κινηματικά γεγονότα, εγχειρήματα αυτοοργάνωσης, αντιπληροφόρησης και δράσεις συνελεύσεων - σωματείων βάσης, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτικές και κοινωνικές συζητήσεις.
Ένα στέκι που, έχοντας ως πρόταγμα τη συνυπευθυνότητα και τη συλλογικοποίηση, θα βοηθήσει στη ζύμωσή μας και θα μας ενώσει σε έναν κοινό αγώνα, σε ευρύτερα αλλά και τοπικά ζητήματα, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και αξιοπρέπειας, για μια ελεύθερη κοινωνία.



 
Στεγαστρο ◄,